Cursus Fotografie voor gevorderden


Beheers je de grondbeginselen van fotografie? En ben je na de basiscursus fotografie toe aan een nieuwe uitdaging? Studeer dan verder met de cursus fotografie voor gevorderden van de Fotografie Academie. Deze cursus biedt je de mogelijkheid om je fotografievaardigheden en -talenten naar een hoger plan te tillen. Na afloop van deze cursus zul je je nog beter kunnen profileren binnen de professionele fotografiewereld.

Deze cursus biedt een verdieping op de technieken waar je tijdens de basiscursus mee aan de slag bent geweest. Je duikt dieper in onderwerpen als het uitvoeren van lichtmetingen, het maken van de mooiste foto’s bij lastige lichtomstandigheden en slechte weersomstandigheden en ook het werken met tegenlicht, contrasten en kleuren komt uitgebreider aan bod. Andere aandachtspunten zijn een verdieping in het toepassen van moderne digitale nabewerkingstechnieken en handreikingen om je creatieve ideeën nog beter ten uitvoer te brengen.

Fotografie is een passie waar je na het volgen van deze cursus heel goed je werk van kunt maken. Binnen de fotografie kun je veel kanten op. Welke discipline spreekt jou het meeste aan? Deze cursus biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de vele disciplines binnen de fotografie. Je gaat aan de slag met uiteenlopende en uitdagende oefenopdrachten op het gebied van reportagefotografie, actiefotografie, landschapsfotografie, productfotografie, macrofotografie en architectuur- en interieurfotografie. Ook het werken in de fotografiestudio en fotograferen op locatie wordt verder uitgediept.

De cursus fotografie voor gevorderden wordt gegeven door een enthousiaste vakexpert met veel praktijkervaring. Je krijgt les in kleine groepjes, zodat je veel individuele aandacht krijgt. Deze praktijkgerichte opzet is goed afgestemd op de actuele beroepspraktijk voor fotografen. Kortom; de cursus fotografie voor gevorderden is een inspirerende verkenningstocht waarin je veel ervaring opdoet, je fotografievaardigheden verfijnt en nieuwe inzichten krijgt die je helpen om met frisse moed je carrière als professionele fotograaf tegemoet te zien.

Kostprijs: € 480

Inbegrepen
Bij elke module is er een schriftelijke cursus inbegrepen en op het einde ontvangt u tevens een certificaat.

Cursuslocatie:
Heidestraat 6B, 3500 Hasselt – Limburg (BE)

Indeling:

  • Dagreeks: 5 dagen ( zaterdag van 10u tot 16u)


Cursusdata:

INSCHRIJVINGSFORMULIER

© Copyright Fotografie Academie