Over ons


Ons opleidingsinstituut is in 2005 opgericht met als doel versnelde opleidingen aan te bieden binnen geselecteerde sectoren waaronder fotografie. Veel cursisten hebben dankzij via hun ambities waar kunnen maken en verspreiden zowel in binnen- als buitenland de goede naam van ons opleidingscentrum. Om ook in de toekomst succes te garanderen, blijft de Fotografie Academie voortdurend innoveren. Het dynamische team van medewerkers en docenten gaat iedere dag tot het uiterste!

Wat is de succesformule?

De Fotografie Academie hecht grote waarde aan de kwaliteit van de opleidingen en cursussen. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een formule die deze kwaliteit kan verzekeren. Deze formule werpt zichtbaar zijn vruchten af. De succesformule van de Fotografie Academie steunt op drie belangrijke pijlers:

  • Les in kleine groepen

Bij de Fotografie Academie staat een persoonlijke benadering van iedere cursist centraal. Deze visie gaat niet samen met les in grote groepen. De Fotografie Academie is van mening dat een ontspannen sfeer met veel persoonlijke aandacht de meest prettige en effectieve manier is om cursisten op te leiden tot echte fotografen.

  • Gekwalificeerde docenten

De kwaliteit van de opleidingen en cursussen hangt sterk af van de kwaliteiten van de docenten, daarom gaat de Fotografie Academie zeer zorgvuldig te werk bij het selecteren van de docenten. Alle docenten die zijn verbonden aan de Fotografie Academie hebben de nodige diploma’s op zak en hebben ruime praktijkervaring of hebben zelfs toonaangevende awards in de wacht gesleept binnen hun vakgebied. De docenten zijn afkomstig uit zowel binnen- als buitenland.

  • Geen extra kosten

Voor de opleidingen en cursussen aan de Fotografie Academie hoef je geen dure cursusmaterialen aan te schaffen. Zo blijft de Fotografie Academie betaalbaar voor iedereen. Je dient enkel te beschikken over een eigen camera.

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen worden hoofdzakelijk gegeven op de volgende locatie: Nicolaas Cleynaertslaan, 3500 Hasselt.

© Copyright Fotografie Academie