Word jij de volgende Center Parcs fotograaf?

Regelmatig brengen we hier interessante fotografiewedstrijden onder de aandacht, omdat dit voor jou als beginnend fotograaf of als student fotografie een goede manier kan zijn om jouw werk onder de aandacht te brengen. Wat dacht je er bijvoorbeeld van als jouw foto straks op de cover van de nieuwe Center Parcs brochure 2014 prijkt? Lees hier hoe je mee kunt doen en wat er nog meer te winnen valt.

Fotowedstrijd als springplank
Een carrière starten als professioneel fotograaf begint met een goede fotografie opleiding waarbij je onder deskundige begeleiding de kneepjes van het vak kunt leren en je eigen talenten binnen dit vakgebied kunt ontplooien. Aan het einde van je opleiding haal je een mooi diploma, maar dan? Hoe start je een succesvolle carrière op en hoe krijg je bekendheid en werf je klanten? Het winnen van een fotografiewedstrijd kan een mooie springplank zijn om jezelf als fotograaf in de kijker te spelen. Veel bekende fotografen van vandaag hebben hun succesvolle carrière te danken aan het winnen van fotowedstrijden die hun carrière in de lift hebben geholpen.

Center Parcs Coverfoto Contest 2014
Wordt u onze volgende coverfotograaf?’ Met deze vraag daagt Center Parcs je uit om mee te doen aan hun Center Parcs Coverfoto Contest 2014. Alle professionele, beginnende en amateurfotografen van België, Nederland, Frankrijk en Duitsland mogen deelnemen aan deze bijzondere wedstrijd. De winnende foto wordt gebruikt voor de cover van de Center Parcs brochure van 2014. Mocht je deze wedstrijd winnen, dan krijgt jouw foto meteen een miljoenenpubliek. Daarnaast ontvangt de winnende fotograaf ook nog eens een geldbedrag van € 1500.

Thema fotowedstrijd: Let’s get closer
Het thema van deze fotowedstrijd is de slogan van Center Parcs: ‘Let’s get closer’. Het is jouw taak als fotograaf om treffend in beeld te brengen wat Center Parcs zo bijzonder maakt. Je bent geheel vrij in hoe je deze uitdaging aanpakt. Je kunt zelf de juiste omstandigheden creëren, maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om te wachten tot het perfecte moment zich voordoet om de foto te maken. Weet jij het juiste moment op de juiste manier vast te leggen? Dan maakt dat van jouw foto de perfecte coverfoto voor de nieuwe brochure van Center Parcs.

Hoe kun je meedoen?
Je kunt meedoen aan de Center Parcs Coverfoto Contest 2014 door naar de Facebookpagina van Center Parcs te gaan. Hier dien je de ‘Like’ of ‘Vind ik leuk’ button aan te klikken om deel te kunnen nemen en je coverfoto via de Center Parcs Schatkist te uploaden. Ook het wedstrijdreglement en de voorwaarden waaraan je foto moet voldoen vind je op deze pagina. Je kunt nog tot 18 augustus 2013 je foto uploaden. Veel succes!

 

Comments

comments

© Copyright Fotografie Academie